Palvelumme

Sähköurakointi ammattitaidolla – jatkuvasti kehittyen, parempaa palvelua tarjoten

Sähköurakointi niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin
Näin me työskentelemme

Panostamme turvallisuuteen ja laatuun

Noudatamme kaikkia voimassa olevia asennussääntöjä ja alalla sovittuja työehtosopimuksia, näin varmistamme turvallisuuden ja laadun työssämme. Menestyksemme perustuu sekä asiakkaisiimme että henkilökuntaamme. Luomme työpaikan, joka kannustaa kehittymiseen ja kasvuun. Huolehdimme työntekijöistämme ja tarjoamme heille tarvittavat työkalut sekä resurssit, jotta heillä on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa

Years of Experince
Years of Experince
Years of Experince
Years of Experince
Palvelumme

Ammattitaitoista apua pieniin ja suuriin sähköprojekteihin

Tarjoamme sähköpalveluita taloyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Kokenut sähköasentajatiimimme auttaa kaikenlaisissa sähkösuunnittelun ja -asennusten tarpeissa eri kokosissa kiinteistöissä, kuten omakotitaloissa, paritaloissa ja rivitaloissa.

Tarjoamme myös sähköurakointia suuremmille projekteille, jotka vaativat erikoistietämystä ja -kokemusta. Tarvitsitpa sitten apua pienissä tai suurissa sähköprojekteissa, voit luottaa ammattitaitoisiin sähköasentajiimme. Saat meiltä aina luotettavaa palvelua.

Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja meidän sähköurakoinnista.

Sähköurakointi Connectus Pietarsaari
Kestävä tuotanto ja kulutus

Toimenpiteemme ympäristöystävällisemmän toiminnan hyväksi

Kestävä tuotanto ja kulutus on meille tärkeä arvo, tämä näkyy toiminnassamme. Pyrimme käyttämään kotimaisia tuotteita aina kun se on mahdollista. Olemme ottaneet käyttöön energiatehokkaita ratkaisuja, kuten LED-valonlähteitä, jotta energiankulutuksemme olisi mahdollisimman pieni. Suunnittelemme meidän sähköurakan huolellisesti vähentääksemme materiaalihukkaa ja huolehdimme siitä, että kaikki jätteet lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Työmaalla meillä on erilaisia ​​astioita lajittelua varten, jotta prosessi olisi mahdollisimman helppo.

Vuonna 2019 uusimme koko palveluautokantamme ympäristöystävällisemmiksi, uudempiin ja tehokkaampiin malleihin. Jatkossa jatkamme tätä työtä uudistamalla ajoneuvokantaamme vaiheittain ja vaihtamalla palveluautomme sähköautoihin.

Olemme ylpeitä kestävän tuotannon ja kulutuksen edistämisestä toimintatavoillamme ja jatkamme aktiivisesti työtämme ympäristövaikutustemme vähentämiseksi.

Kunnolliset työolosuhteet

Pyrkimyksenä avoin ja osallistava työpaikka

Me Connectus:lla arvostamme hyviä työolosuhteita ja pyrimme aktiivisesti luomaan työpaikan, jossa kaikki tuntevat olevansa osa yrityksen kehitystä. Panostamme työilmapiirin avoimuuteen, jossa kukaan ei koe syrjintää ja kaikilla on oikeus ilmaista mielipiteensä vapaasti.

Takaamme hyvät työolosuhteet noudattamalla työehtosopimusta ja järjestämällä työntekijöillemme vähintään kerran vuodessa kehityskeskustelun. Uskomme, että tämä on tärkeää positiivisen työympäristön luomiseksi, jossa kaikki voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja viihtyä työssään.

Lisäksi tavoitteenamme on luoda osallistava työpaikka, jossa työntekijöillämme on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa rooleissaan. Uskomme, että erilaiset näkökulmat ja kokemukset ovat avain menestyvän ja dynaamisen työpaikan luomisessa.

Me teemme aktiivisesti töitä hyvien työolosuhteiden edistämiseksi ja luodaksemme avoimen ja osallistavan työpaikan, jossa kaikki voivat viihtyä ja kehittyä.