Meistä

Sähkötyöt vuosikymmenten kokemuksella ja luottamuksella

Meistä

Me Connectusin omistajat, Olle, Roland ja Sten, olemme kerryttäneet yhteensä vuosikymmenten kokemuksen sähköpalveluiden parissa. Tavoitteenamme on luoda yritys, joka tarjoaa laadukasta sähköpalvelua kilpailukykyiseen hintaan samalla kun rakennamme vahvoja ja kestäviä suhteita asiakkaisiimme. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin täysin, ja siksi sloganimme ”Service to rely on” eli ”palvelu, johon voit luottaa” on meille tärkeä. Se kuvastaa sitoutumistamme tarjota luotettavia ja laadukkaita sähköpalveluja.

Luottamus on meille kaiken a ja o. Lupauksemme pidämme ja toimitamme ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme odotuksia. Omistautunut tiimimme suorittaa kaikki tehtävät, olipa kyseessä pieni korjaus tai suuri asennus, samalla tarkkuudella ja korkealla standardilla. Uskomme vahvojen suhteiden luomiseen asiakkaisiimme, kuuntelemalla heidän tarpeitaan ja pyrkimällä ylittämään heidän odotuksensa.

Noudatamme kaikkia alalla voimassa olevia asennussääntöjä ja työehtosopimuksia, varmistaaksemme työn laadun ja turvallisuuden. Menestyksemme perustuu sekä asiakkaisiimme että henkilöstöömme. Pyrimme luomaan työympäristön, joka kannustaa kehittymiseen ja kasvuun. Huolehdimme työntekijöistämme ja tarjoamme heille tarvittavat työkalut ja resurssit, jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Sähkötyöt yli 20v kokemuksella Connectus
Meidän arvomme

Työskentelemme arvojemme mukaisesti

Me Connectus:lla olemme ylpeitä meidän arvoistamme, jotka ohjaavat päivittäistä työtämme ja tavasta, jolla yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii.

Meille on tärkeää, että suoritamme sovitut asiat asiakkaillemme ja että he ovat tyytyväisiä työhömme. Pyrimme ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja toiveet voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen yksittäiseen projektiin.

Kun luovutatte tehtävän meille, voitte luottaa siihen, että se suoritetaan asianmukaisesti. Otamme vastuun työstämme ja varmistamme, että tehtävä suoritetaan korkeimmalla laadulla ja tarkkuudella

Olemme rehellisiä ja vastuullisia asiakkaidemme ja heidän projektiensa suhteen. Jos jotain menee pieleen, otamme vastuun ja korjaamme sen pikimmiten. Pyrimme suorittamaan asennukset niin, että ne täyttävät sekä omat että asiakkaan vaatimukset laadun ja kestävyyden suhteen.

Kehitämme menetelmiämme ja tekniikkaamme jatkuvasti varmistaaksemme, että voimme aina palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme avoinna palautteelle ja pyrkimällä kehittämään itseämme, voimme varmistaa, että työmme on aina korkealaatuista.

Olemme ylpeitä arvoistamme ja pyrimme aina toimimaan niiden mukaisesti. Niitä noudattamalla voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan ratkaisun projekteihinsa ja että voimme jatkaa kehittymistä yrityksenä.

Rerefenssit

Connectus
Since 2008

Ota yhteyttä

Sähkötyöt vuosikymmenten kokemuksella ja luottamuksella, Connectus! Ota yhteyttä!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Service to rely on

Kuvagalleria