Ota yhteyttä

Sähkösuunnitelma toiveidesi mukaan? Tarjoamme henkilökohtaista palvelua jokaiseen yhteydenottoon

Connectus
Since 2008

Ota yheyttä

Ota yhteyttä meihin, kun sähköasiat, kuten sähkösuunnitelma ja sähkösuunnitelma hinta mietityttää. Kokenut sähkömies Connectus:lta nopeasti ja luotettavasti.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ota yhteyttä

Sähköposti

info@connectus.fi

Osoite

Mällikatu 1
68600 Pietarsaari

Puhelin

+358447777470

Years of Experince
Years of Experince
Years of Experince
Years of Experince
Sähkösuunnitelma toiveidesi mukaan Connectus
Näin me työskentelemme

Fokus turvallisuudessa, laadussa ja kestävyydessä

Connectus:ssa työskentelemme keskittyen turvallisuuteen, laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Noudattamalla asennusmääräyksiä ja alan työehtosopimuksia pyrimme luomaan työpaikan, joka antaa työntekijöillemme työkalut ja resurssit saavuttaa täyden potentiaalinsa. Samalla myös kestävä tuotanto ja kulutus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Käytämme kotimaisia tuotteita aina kun se on mahdollista sekä energiatehokkaita ratkaisuja, kuten LED-valonlähteitä, vähentääksemme energiankulutustamme. Suunnittelemme työmme huolellisesti vähentääksemme materiaalihukkaa sekä lajittelemme ja kierrätämme jätteet asianmukaisesti. Uudistamalla kaikki palveluautomme, vuonna 2019, olemme ottaneet suuria askelia vähentääksemme ympäristövaikutustamme. Jatkamme palveluautojemme korvaamista sähköautoilla vähitellen. Olemme ylpeitä kestävän tuotannon ja kulutuksen edistämiseen tähtäävistä toimistamme samalla, kun ylläpidämme korkeita turvallisuus- ja laatustandardeja työssämme.

”Meidän tehtävämme on huolehtia sähköasennuksistasi, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja energiaa siihen. Kun päätät valita meidät, voit olla varma siitä, että pidämme antamamme lupaukset.”