Service to rely on

Sähkömies avuksesi meiltä – Palvelu johon voitte luottaa

Meistä

Asiantuntija kodin sähkötöissä

Me Connectusin omistajat, Olle, Roland ja Sten, olemme kerryttäneet yhteensä vuosikymmenten kokemuksen sähköpalveluiden parissa. Tavoitteenamme on luoda yritys, joka tarjoaa laadukasta sähköpalvelua kilpailukykyiseen hintaan samalla kun rakennamme vahvoja ja kestäviä suhteita asiakkaisiimme. Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa meihin täysin, siksi sloganimme ”Service to rely on” eli ”palvelu, johon voit luottaa” on meille tärkeä. Se kuvastaa sitoutumistamme tarjota luotettavia ja laadukkaita sähköpalveluja.

Sähkömies ammattitaidolla ja luotettavasti Connectus

Mitä me teemme

Meidän palvelumme

Me Connectus:ssa olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia sähköasennuksia ja sähköpalveluita sekä kotitalouksille että yrityksille. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla voimme auttaa sinua kaikissa sähkötarpeissasi.

sähkömies Pietarsaaresta Connectus
Sähköasennukset ja sähkösuunnittelu taloyhtiöille

Voimme auttaa teitä sekä suunnittelussa että asennuksessa. 

Vuosien varrella olemme toteuttaneet asennuksia monenlaisissa kiinteistöissä, kuten pari- ja rivitaloissa sekä kehittäneet prosesseja, jotka sujuvoittavat niin meidän työtämme kuin rakentajankin työtä mahdollisimman paljon. 

Olemme vuosien aikana laittaneet merkille asiakkaidemme suosikkitoiveet ja kehittäneet sen pohjalta asennusvalikoiman nimeltä Standard. Se sisältää kaiken tarvittavan, mitä suurin osa asiakkaista haluaa, täydellisellä sähkösuunnittelulla. On myös yksinkertaisempi asennusvaihtoehto, Basic. Se on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat valita yksinkertaisemman version. 

Olemme joustavia ja voimme sopeuttaa asennuksen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, sekä asiakkaan itse toimittaman sähkösuunnitelman mukaisesti. Lopulliset piirustukset, sähkökeskuksen merkinnät ja tarkastusprotokollat sisältyvät aina asennuksiimme.

Connectus Pietarsaari Jakobstad
Sähköpalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille

Tarjoamme sähköpalveluja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ajanvarauspalvelumme avulla varmistamme, että huolto- ja korjaustyöt suoritetaan sovittuna ajankohtana.

Olemme joustavia niin pienempien kuin suurempienkin töiden suhteen, kuten esimerkiksi viallisen pistorasian vaihto, koko talon sähköremontti tai tuotantotilojen suuret sähkömuutokset, ja pyrimme aina tarjoamaan korkealaatuista palvelua.

Voimme myös asentaa latauspisteitä hybridi- ja sähköautoille sekä aurinkopaneeleita.

Jotta voimme tarjota nopeaa ja tehokasta palvelua asiakkaillemme, varastossamme on aina reilusti sähkötarvikkeita saatavilla ja huoltoautomme ovat valmiiksi hyvin varusteltuina käyttöä varten.

Meillä on myös ympärivuorokautinen päivystyspalvelu seitsemänä päivänä viikossa.

Sähköasentaja Connectus Pietarsaari
Ammatti urakoitsijalle

Jos suunnittelette uusien liiketilojen laajennusta tai rakentamista, olemme oikea yhteistyökumppani teille. Toteutamme sähköasennuksia laadukkaasti ja joustavasti, sovitun mukaisesti. Me olemme erikoistuneet mm. liiketilojen, toimistorakennusten ja tuotantotilojen sähköasennuksiin.

Meidän arvomme

Sähkömies luotettavasti Pietarsaaresta

Me Connectus:lla olemme ylpeitä meidän arvoistamme, jotka ohjaavat päivittäistä työtämme ja tavasta, jolla yhteistyömme asiakkaidemme kanssa toimii.

Meille on tärkeää, että suoritamme sovitut asiat asiakkaillemme ja että he ovat tyytyväisiä työhömme. Pyrimme ymmärtämään asiakkaan tarpeet ja toiveet voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen yksittäiseen projektiin.

Kun luovutatte tehtävän meille, voitte luottaa siihen, että se suoritetaan asianmukaisesti. Otamme vastuun työstämme ja varmistamme, että tehtävä suoritetaan korkeimmalla laadulla ja tarkkuudella

Olemme rehellisiä ja vastuullisia asiakkaidemme ja heidän projektiensa suhteen. Jos jotain menee pieleen, otamme vastuun ja korjaamme sen pikimmiten. Pyrimme suorittamaan asennukset niin, että ne täyttävät sekä omat että asiakkaan vaatimukset laadun ja kestävyyden suhteen.

Kehitämme menetelmiämme ja tekniikkaamme jatkuvasti varmistaaksemme, että voimme aina palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme avoinna palautteelle ja pyrkimällä kehittämään itseämme, voimme varmistaa, että työmme on aina korkealaatuista.

Olemme ylpeitä arvoistamme ja pyrimme aina toimimaan niiden mukaisesti. Niitä noudattamalla voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan ratkaisun projekteihinsa ja että voimme jatkaa kehittymistä yrityksenä.

Rerefenssit


Kumppanit