Kontakt

Ständig utveckling för att betjäna dig bättre – Connectus är här för dig

Connectus
Since 2008

Ta kontakt

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att diskutera era behov och önskemål!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Kontakta oss

Email

info@connectus.fi

Address

Rulltobaksgatan 1
68600 Jakobstad

Telefon

+358447777470

Years of Experince
Years of Experince
Years of Experince
Years of Experince
Hur vi jobbar

Fokus på säkerhet, kvalitet och hållbarhet

På Connectus arbetar vi med fokus på säkerhet, kvalitet och personalutveckling. Genom att följa installationsregler och kollektivavtal i branschen strävar vi efter att skapa en arbetsplats som ger våra anställda verktyg och resurser för att nå sin fulla potential. Samtidigt är hållbar produktion och konsumtion en viktig del av vår verksamhet.

Vi använder inhemska produkter när det är möjligt och implementerar energieffektiva lösningar, såsom LED-ljuskällor, för att minska vår energiförbrukning. Vi planerar våra arbetsutföranden noga för att minska materialspill och sorterar och återvinner avfall på ett ändamålsenligt sätt. Genom att förnya hela vår servicebilspark år 2019 har vi tagit stora steg för att minska vår påverkan på miljön, och vi fortsätter att gradvis byta ut våra servicebilar mot elbilar. Vi är stolta över våra åtgärder för att främja hållbar produktion och konsumtion, samtidigt som vi upprätthåller våra höga krav på säkerhet och kvalitet i vårt arbete.

”Vi tar hand om dina elinstallationer så att du kan fokusera på det som verkligen betyder för dig. När du anlitar oss kan du lita på att vi levererar det vi lovar.”