Om oss

För oss är förtroende nyckeln till allt vi gör

Om oss

På Connectus är vi tre ägare, Olle, Roland och Sten, alla med starka erfarenheter under flera årtionden inom yrket. Vi är ett företag som erbjuder högkvalitativa eltjänster till konkurrenskraftiga priser och samtidigt strävar efter att bygga starka och hållbara relationer med våra kunder. Vi är stolta över vår slogan ”Service to rely on” , en tjänst att lita på, som påminner oss om vårt åtagande att alltid leverera pålitliga lösningar och en hög standard på vårt arbete.

För oss är förtroende nyckeln till allt vi gör. Vi lovar att hålla våra löften och leverera lösningar som motsvarar dina förväntningar. Vårt dedikerade team är engagerat och utför alla jobb, oavsett om det är en enkel reparation eller en större installation, med samma precision och höga standard. Vi på Connectus tror på att skapa starka relationer med våra kunder genom att lyssna på deras behov och sträva efter att överträffa deras förväntningar.

Vi följer alla gällande installationsregler och kollektivavtal inom branschen för att säkerställa säkerhet och kvalitet i vårt arbete. Vår framgång bygger på både våra kunder och vår personal. Vi tror på att skapa en arbetsplats som uppmuntrar till utveckling och tillväxt. Vi tar hand om våra anställda och ger dem verktygen och resurserna som behövs för att nå sin fulla potential.

Våra
värderingar

Vi jobbar enligt våra värderingar

Connectus starka värdegrund syns i vårt dagliga arbete och vårt samarbete med kunderna. Principerna vi styrs av gör att vi kan leverera högkvalitativa lösningar som möter våra kunders unika behov.

Det är viktigt för oss att leverera det som vi har kommit överens om, och att våra kunder känner sig nöjda med vårt arbete. Vi strävar efter att förstå kundens behov och önskemål för att leverera den bästa lösningen för varje enskilt projekt.

När ni lämnar över en uppgift till oss, kan ni lita på att den blir ordentligt utförd. Vi tar ansvar för vårt arbete och ser till att uppgiften utförs med högsta kvalitet och precision.

Vi tror på att vara ärliga och ansvarsfulla gentemot våra kunder och deras projekt. Om något skulle gå fel, tar vi ansvar och ser till att rätta till det så fort som möjligt. Vi strävar alltid efter att göra bra installationer som uppfyller både våra och kundens höga krav på kvalitet och hållbarhet.

Vi utvecklar våra metoder och tekniker kontinuerligt för att säkerställa att vi alltid kan betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Genom att vara öppna för feedback och ständigt sträva efter att förbättra oss, kan vi se till att vårt arbete alltid är av högsta kvalitet.

Vi är stolta över våra värderingar och strävar alltid efter att leva upp till dem. Genom att följa dem kan vi säkerställa att våra kunder alltid får den bästa lösningen för deras projekt och att vi kan fortsätta att utveckla oss som företag.

Referenser

Connectus
Since 2008

Ta kontakt

Ständig utveckling för att betjäna dig bättre – Vi är här för dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Service to rely on

Bildgalleri